Beeldmerk Hoge Vrijheid

Woningen

 

Option: 1

Penthouses
90-95 m2

Grandioos uitzicht vanaf 70 meter hoogte

Riante penthouses op de 21e (!!) verdieping. Vanuit deze royale woningen heb je een uniek uitzicht richting Delft, de duinen, Rotterdam, en het centrum. De 4 meter hoge plafonds creëren een New Yorks loftgevoel.

De woningen zijn voorzien van vloerverwarming waardoor het er in de winter behaaglijk aanvoelt. Wist je dat deze vloerverwarming ook koelt? Zelfs wanneer het hartje zomer is, blijft het binnen lekker koel. 

Momenteel is nog beschikbaar:

  • BN129 - 90 m2 - 21e verdieping - € 634.200 v.o.n.
  • BN132 - 95 m2 - 21e verdieping - € 634.200 v.o.n.

De penthouses worden uitgevoerd met 2 slaapkamers, een badkamer, een separaat toilet, een berging en een technische ruimte. Vanuit de woonkamer/slaapkamer heb je toegang tot het luxe buitenterras. De woonkamer met open keuken biedt een spectaculair uitzicht. De keuken is nog geheel naar eigen smaak in te richten aangezien deze niet standaard geleverd zal worden.

Bekijk hier de plattegronden:

Interesse?
Bel met de makelaar of schrijf je in via onderstaand formulier.

Appartement
50 m2

Jouw knusse plek met uitzicht

Een knusse plek op de 20e (!!) verdieping, vlak onder de penthouses. Dankzij de vloerverwarming is het hier altijd behaaglijk. Wist je dat deze vloerverwarming ook koelt? Zelfs wanneer het hartje zomer is, zit je binnen lekker koel.

De woning heeft een woonoppervlakte van circa 50 m2 en wordt uitgevoerd met 1 slaapkamer, een badkamer, een technische ruimte/berging en een separaat toilet. De luxe buitenruimte in de vorm van een balkon gelegen op het zuiden is toegankelijk vanuit de woonkamer. De woonkamer geeft een spectaculair uitzicht richting Rotterdam. De keuken is nog geheel naar eigen smaak in te richten gezien deze niet standaard geleverd zal worden.

Op dit moment is er nog één appartement (BN124) beschikbaar.

Bekijk hier de plattegrond:

Koopsom BN124 (50m2, 2 kamers)
€ 375.000,- v.o.n.

Interesse?
Bel met de makelaar of schrijf je in via onderstaand formulier.

  • Hits: 90641

Interesse

Schrijf je in!

De verkoop is gestart! Vul je gegevens in en maak een account aan. Je ontvangt vervolgens ter controle een e-mail waarmee je jouw persoonlijke account activeert. Binnen je account kan je het digitale inschrijfformulier invullen om in aanmerking te komen voor één van de appartementen in Hoge Vrijheid. 

Heb je al een account, log dan hier in.

Inloggen

 

  • DWE Nieuwbouw Makelaars
  • 088 – 808 90 00
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Schieland Borsboom NVM Makelaars
  • 070-3107171
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Disclaimer