Beeldmerk Hoge Vrijheid
De
aanpak

Hoge Vrijheid wil jouw woondromen realiseren. Je hoeft niet alles zelf te verzinnen en je wordt goed begeleid. Nadat je je hebt aangemeld voor Hoge Vrijheid kun je meedoen door jouw woonwensen kenbaar te maken. Dit kan zowel online als via een aantal bijeenkomsten die wij organiseren.

Laat je informeren over Hoge Vrijheid en laat ons weten wat jouw wensen zijn, voor zowel de woning, het gebouw als voor de collectieve (buiten)ruimten. In een later stadium, als je bent ingeloot, ga je aan de slag om jouw specifieke wensen te vervullen. Tegen die tijd maak je ook kennis met je nieuwe buren. Vrij gezellig!

Voel je vrij
om creatief
te zijn!

Meedoen

aan dit project

Doe nu mee door hier je gegevens achter te laten. Je ontvangt vervolgens een e-mail waarmee je jouw persoonlijke account activeert om een aantal vragen over jouw specifieke woonwensen te beantwoorden. Tevens blijf je dan op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen. We verstrekken je gegevens niet aan partijen buiten project Hoge Vrijheid en je kunt je op elk moment weer afmelden.

Contact

De Woonexpert
070 280 00 00
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hoge Vrijheid is een project van
Vink Bouw i.s.m. Open Development