Beeldmerk Hoge Vrijheid
De
aanpak

Kies je plek, woningtype en gevel
In november 2019 hebben tientallen kopers hun plek in de toren gereserveerd en een woningtype gekozen. Veel woningtypen zijn mogelijk op meerdere plekken in de toren. Andere woningtypen (zoals de Kadewoningen en Kroonwoningen) zijn uitsluitend op één plek of verdieping mogelijk. Welke woning je ook kiest, je kunt altijd kiezen uit veel verschillende gevels.

Aanhaken via Verkoop dit voorjaar
Terwijl de mensen met een reservering in enkele sessies hun woningen ontwerpen, werkt het Team Bouwmeester verder aan tientallen woningen die nog beschikbaar zijn. Deze gaan komend voorjaar in verkoop. 

Planning

Planning

 • Reserveringsinleg

  Voor wie is ingeloot Lees meerLees minder

  Ben je ingeloot, dan teken je een Reserveringsovereenkomst en betaal  je reserveringsvergoeding van € 1.500,- . Wat krijg je daarvoor?

  • Zekerheid over jouw favoriete plek in de toren.
  • De vrijheid om jouw eigen indeling, kozijnen en gevels te bepalen.
  • Mede het uiterlijk van de toren bepalen.

  Dat is het verschil met kopers die pas later aanhaken: Zij kunnen niet meer kiezen voor een eigen kozijnindeling, gevel en zijn grotendeels gebonden aan de indeling van het appartement.

  Jouw reserveringsinleg is een voorschot op de uiteindelijke koopsom en wordt dus verrekend bij de levering bij de notaris.

December
2019
December 2019
Januari
2020
Januari 2020
 • Individuele sessie

  Keuzes op detailniveau Lees meerLees minder

  In januari kom je naar een kleine sessie, waarbij je jouw keuzes bevestigt. Tijdens deze sessie maak je nog een aantal definitieve keuzes op detailniveau, zoals deuren, de keuken en de afwerking van wanden, vloeren en plafonds, sanitair en tegelwerk. De klantbegeleider adviseert je graag hierbij. 

Februari
2020
Februari 2020

Collectieve bijeenkomst

De architect licht de vorderingen van het Definitief Ontwerp toe
Voorjaar
2020
Voorjaar 2020
 • Individuele sessie

  Spannend, de woning gaat echt gekocht worden! Lees meerLees minder

  De definitieve keuzes van de woning zijn verwerkt in de koop-aannemingsovereenkomst en nu is het moment om de woning daadwerkelijk te kopen. Je reserveringsvergoeding van € 1.500,- wordt met de koopsom verrekend. Nadat alle voorbehouden (zoals verkrijgen bouwvergunning en financiering) zijn komen te vervallen, gaan de betaaltermijnen lopen en ben je officieel mede-opdrachtgever van Hoge Vrijheid. 

Voorjaar
2020
Voorjaar 2020
Zomer
2020
Zomer 2020
 • Collectieve sessie

  Met andere bewoners de collectieve ruimtes bepalen Lees meerLees minder

  Tot slot bepaal je in een sessie samen met de andere bewoners van Hoge Vrijheid de collectieve ruimte(s) in het gebouw. Dat kan een binnenruimte zijn, zoals een logeerkamer die je van de Vereniging van Eigenaren kunt huren. Of denk aan een dakterras met uitzicht over de haven. Ook kun je samen met je buren de afwerking van de algemene ruimtes per verdieping kiezen. Vrij uniek!

3e kwartaal
2020
3e kwartaal 2020

Start bouw

Na het verkrijgen van de bouwvergunning
3e kwartaal
2022
3e kwartaal 2022

Oplevering

De bouwtijd van Hoge Vrijheid is naar verwachting 2 jaar
Voel je vrij
om creatief
te zijn!

Meedoen

aan dit project

Doe mee door hier je gegevens achter te laten. Je ontvangt vervolgens een e-mail waarmee je jouw persoonlijke account activeert. Je krijgt dan regelmatig een nieuwsbrief over de voortgang van het project en wanneer er woningen in verkoop gaan. We verstrekken je gegevens niet aan partijen buiten project Hoge Vrijheid en je kunt je op elk moment weer afmelden.

Heb je al een account, log dan hier in.

Inloggen

 • De Woonexpert
 • 088 – 808 90 00
 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 • Schieland Borsboom NVM Makelaars
 • 070-3107171
 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Disclaimer