Beeldmerk Hoge Vrijheid
Nu
in verkoop

Omgevingsvergunning verleend

De gemeente heeft de Omgevingsvergunning voor Hoge Vrijheid onherroepelijk verleend. Vroeger heette dit de Bouwvergunning. Zodra er voldoende woningen onherroepelijk verkocht zijn, start de bouw. We verwachten dat dit in het voorjaar 2021 het geval zal zijn!

Je kunt je nog inschrijven voor een woning in Hoge Vrijheid. Als koper maak je straks je keuzes heel eenvoudig in één gesprek met de klantbegeleider.

Matthijs
Beerlage

Matthijs is 59 jaar en single, hij kocht een appartement op de 19e etage.

“Wat mij erg aansprak is dat Hoge Vrijheid energieneutraal wordt”
“Via een vriendin hoorde ik over Hoge Vrijheid, zij had zich ook ingeschreven. Toen zij mij vertelde over de keuzes die je kon maken was ik nieuwsgierig geworden en heb ik de website bekeken. Ik was verrast over de keuzevrijheid en locatie van de woontoren, ik kon zelf mijn woning indelen en zelfs een gevel uitkiezen! Wat mij ook erg aansprak is dat de Hoge Vrijheid energieneutraal wordt. Ik heb mij meteen ingeschreven voor een appartement op de 19e verdieping. Hoge Vrijheid is precies wat ik zocht.” 

Extra balkon
“De keuzemogelijkheden bij Hoge Vrijheid zijn eindeloos. Voor mijn woning heb ik de keuze gemaakt voor een blauwe gevel en kozijnen met grote ramen voor zoveel mogelijk lichtinval. Ook heb ik gekozen voor een extra balkon, zodat ik de kustlijn én de skyline van Rotterdam kan zien. De eerste workshops heb ik zeer positief ervaren, met een fijne begeleiding van het bouwteam. Ik vind het bijzonder dat ik mede het ontwerp van de toren kan bepalen. Verder vond ik het ook erg leuk om kennis te maken met mijn toekomstige buren.”  

Dichtbij centrum
“De toren bevindt zich zeer dichtbij het centrum van Den Haag en bij het station. Ik kan fietsend of zelfs wandelend naar de stad. Ik ben dan ook ontzettend blij met mijn keuze voor Hoge Vrijheid. Ik denk dat de toren prachtig zal staan in Den Haag.” 

Gulsan
Ergul

Gulsan is 32 jaar en single, zij kocht een kadewoning.

“De locatie en de keuzevrijheid gaven voor mij de doorslag”
“Ik ben via de website van de gemeente bij de website van Hoge Vrijheid terecht gekomen. Daar werden de mogelijkheden van de woontoren prachtig gepresenteerd. Terecht, want het woonproject is uniek om aan deel te nemen.” 

Aan het water
“Mijn keuze is gevallen op een ‘kadewoning’, een zeer ruime woning op de begane grond, met hoge plafonds en aan het water. Over de indeling van de kamers ben ik nog aan het nadenken, maar ik ben er grotendeels wel uit. Tijdens de workshops kreeg ik persoonlijk advies en begeleiding van het bouwteam om de juiste keuzes te maken.” 

Aantrekkelijke, diverse wijk
“De doorslaggevende factoren voor mij om voor een woning in Hoge Vrijheid te gaan, waren de keuzevrijheid en de locatie. De Petroleumhaven is echt een opkomende wijk waar veel nieuwe woningen zijn gebouwd en ligt dichtbij het station en voorzieningen. De supermarkt, het station en de stad ligt binnen handbereik. Verder is het een aantrekkelijke, diverse wijk waar jong en oud samenkomt. Ik zie mijzelf hier wel wonen!”

Interesse

Schrijf je in!

De verkoop is gestart! Vul hieronder je gegevens in en maak een account aan. Je ontvangt vervolgens ter controle een e-mail waarmee je jouw persoonlijke account activeert. Binnen je account kan je het digitale inschrijfformulier invullen om in aanmerking te komen voor één van de appartementen in Hoge Vrijheid. 

Heb je al een account, log dan hier in.

Inloggen

 

  • De Woonexpert
  • 088 – 808 90 00
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Schieland Borsboom NVM Makelaars
  • 070-3107171
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Disclaimer