Beeldmerk Hoge Vrijheid
Nu
in verkoop

De bouw is gestart!

Op 20 mei 2021 is de bouw van Hoge Vrijheid gestart.  

Laura
Geurs

Laura is 45 jaar en kocht een appartement op de 18e verdieping.

“Een beetje sociale verbinding op de plek waar je woont is fijn”
“Om de hoek van Hoge Vrijheid zit de Haagse Stadswijngaard. Op de fiets daarheen ben ik op het project Hoge Vrijheid gestuit. Wat ik leuk vind aan de locatie is dat je aan het water woont en toch midden in de stad. Het haventje voor de deur betekent dat je varend op weg kan, met een bootje, SUP-board of kano. Het idee dat de buurt aan het ontwikkelen is en er nog van alles gaat komen spreekt mij aan.”

Nieuwbouwwoning
“Ik woon nu in een woning uit 1940 in Voorburg. Deze oude woningen zijn nog van hout gebouwd en erg gehorig. Ik vond het weleens tijd om te verhuizen naar een nieuwbouwwoning die goed geïsoleerd is en energieneutraal. Ik heb gekozen voor een woning op de 18e verdieping, met een extra tweede balkon waar ik lekker hoop te ontbijten met prachtig uitzicht.”

Collectieve ruimte
“Het deelconcept in Hoge Vrijheid sprak mij erg aan, vooral de collectieve ruimte met het dakterras, maar ook de elektrische deelauto’s. Het is fijn dat er plekken zijn in het gebouw waar bewoners vrijblijvend heen kunnen om elkaar te leren kennen, zoals in een buurtcafé. Ik zou het leuk vinden om boeken uit te wisselen of een wijntje te drinken op het dakterras met een medebewoner. Een beetje sociale verbinding op de plek waar je woont is fijn.”

Matthijs
Beerlage

Matthijs is 59 jaar en single, hij kocht een appartement op de 19e etage.

“Wat mij erg aansprak is dat Hoge Vrijheid energieneutraal wordt”
“Via een vriendin hoorde ik over Hoge Vrijheid, zij had zich ook ingeschreven. Toen zij mij vertelde over de keuzes die je kon maken was ik nieuwsgierig geworden en heb ik de website bekeken. Ik was verrast over de keuzevrijheid en locatie van de woontoren, ik kon zelf mijn woning indelen en zelfs een gevel uitkiezen! Wat mij ook erg aansprak is dat de Hoge Vrijheid energieneutraal wordt. Ik heb mij meteen ingeschreven voor een appartement op de 19e verdieping. Hoge Vrijheid is precies wat ik zocht.” 

Extra balkon
“De keuzemogelijkheden bij Hoge Vrijheid zijn eindeloos. Voor mijn woning heb ik de keuze gemaakt voor een blauwe gevel en kozijnen met grote ramen voor zoveel mogelijk lichtinval. Ook heb ik gekozen voor een extra balkon, zodat ik de kustlijn én de skyline van Rotterdam kan zien. De eerste workshops heb ik zeer positief ervaren, met een fijne begeleiding van het bouwteam. Ik vind het bijzonder dat ik mede het ontwerp van de toren kan bepalen. Verder vond ik het ook erg leuk om kennis te maken met mijn toekomstige buren.”  

Dichtbij centrum
“De toren bevindt zich zeer dichtbij het centrum van Den Haag en bij het station. Ik kan fietsend of zelfs wandelend naar de stad. Ik ben dan ook ontzettend blij met mijn keuze voor Hoge Vrijheid. Ik denk dat de toren prachtig zal staan in Den Haag.” 

Gulsan
Ergul

Gulsan is 32 jaar en single, zij kocht een kadewoning.

“De locatie en de keuzevrijheid gaven voor mij de doorslag”
“Ik ben via de website van de gemeente bij de website van Hoge Vrijheid terecht gekomen. Daar werden de mogelijkheden van de woontoren prachtig gepresenteerd. Terecht, want het woonproject is uniek om aan deel te nemen.” 

Aan het water
“Mijn keuze is gevallen op een ‘kadewoning’, een zeer ruime woning op de begane grond, met hoge plafonds en aan het water. Over de indeling van de kamers ben ik nog aan het nadenken, maar ik ben er grotendeels wel uit. Tijdens de workshops kreeg ik persoonlijk advies en begeleiding van het bouwteam om de juiste keuzes te maken.” 

Aantrekkelijke, diverse wijk
“De doorslaggevende factoren voor mij om voor een woning in Hoge Vrijheid te gaan, waren de keuzevrijheid en de locatie. De Petroleumhaven is echt een opkomende wijk waar veel nieuwe woningen zijn gebouwd en ligt dichtbij het station en voorzieningen. De supermarkt, het station en de stad ligt binnen handbereik. Verder is het een aantrekkelijke, diverse wijk waar jong en oud samenkomt. Ik zie mijzelf hier wel wonen!”

Interesse

Schrijf je in!

De verkoop is gestart! Vul hieronder je gegevens in en maak een account aan. Je ontvangt vervolgens ter controle een e-mail waarmee je jouw persoonlijke account activeert. Binnen je account kan je het digitale inschrijfformulier invullen om in aanmerking te komen voor één van de appartementen in Hoge Vrijheid. 

Heb je al een account, log dan hier in.

Inloggen

 

  • De Woonexpert
  • 088 – 808 90 00
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Schieland Borsboom NVM Makelaars
  • 070-3107171
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Disclaimer