Beeldmerk Hoge Vrijheid
NIEUWS

Verkoop in voorbereiding

We hebben in de zomer doorgewerkt aan Hoge Vrijheid. Het ontwerp van de toren maak je uiteindelijk als kopers met elkaar, maar daarvoor heb je wel meer duidelijkheid nodig. Daar werken we nu hard aan! De voorkeuren uit eerdere bijeenkomsten en enquêtes worden verwerkt en elk woningtype krijgt twee voorbeeldplattegronden. Zo krijg je heel makkelijk een idee van je mogelijkheden. En we hebben straks definitieve verkoopprijzen per type en per plattegrond. Met uiteenlopende gevels en afbouwpakketten, aan jou de keus! Straks is op deze website in één oogopslag duidelijk welke plek in de toren je kunt kiezen. En wat je buren hebben gekozen.

Concreet: in de loop van oktober is de website uitgebreid met een woningzoeker, prijzen en alle info die je nodig hebt om een reservering te kunnen maken. Je krijgt hierover een email van ons. Op de Woonbeurs van 2 november kun je met ons in gesprek. Vanaf die datum kun je daadwerkelijk je voorkeuren voor jouw plek in de toren doorgeven. In dezelfde maand hoor je of je bij de gelukkigen zit en een reservering gemaakt kan worden. Vervolgens wordt je uitgenodigd voor de volgende bijeenkomst.

Hou je mail in de gaten en zet 2 november alvast in je agenda. Nog niet aangemeld? Doe het nu hieronder, dan maak je nog kans!

Meedoen

aan dit project

Doe nu mee door hier je gegevens achter te laten. Je ontvangt vervolgens een e-mail waarmee je jouw persoonlijke account activeert. Vervolgens kun je van 2 t/m 17 november jouw plek in de toren reserveren door het digitale Reserveringsformulier in te vullen. Indien je wordt ingeloot op 18 november gaan we samen Hoge Vrijheid definitief ontwerpen. We verstrekken je gegevens niet aan partijen buiten project Hoge Vrijheid en je kunt je op elk moment weer afmelden.

Contact

De Woonexpert
070 280 00 00
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hoge Vrijheid is een project van
Vink Bouw i.s.m. Open Development

Disclaimer