Beeldmerk Hoge Vrijheid
Verkoop
voorjaar 2020

Nieuwe kopers welkom in voorjaar

Aan de hand van de voorkeuren van de eerste mede-opdrachtgevers wordt nu de hele toren verkoopklaar gemaakt. Met behoud van heel veel keuzevrijheid. Als individuele koper kun je zo je eigen woning eenvoudig op maat samenstellen. De tientallen woningen gaan komend voorjaar in verkoop. Hou deze website in de gaten en abonneer je hieronder op onze nieuwsbrief.

Aan
de slag

Ontwerpproces met eerste kopers in volle gang

Sinds najaar 2019 denkt een aantal kopers actief mee met de indeling en het ontwerp van hun individuele woning. Op 11 december gaven de kopers hun inbreng op de toren als geheel en op 4 februari gingen ze met hun eigen gereserveerde woning aan de slag.

Interesse

Schrijf je in!

Zorg dat je er op tijd bij bent wanneer de verkoop start. Laat hier je gegevens achter. Je ontvangt vervolgens een e-mail waarmee je jouw persoonlijke account activeert. Je krijgt dan als eerste een seintje wanneer de verkoop start. Ook krijg je regelmatig een nieuwsbrief over de voortgang van het project. We verstrekken je gegevens niet aan partijen buiten project Hoge Vrijheid en je kunt je op elk moment weer afmelden.

Heb je al een account, log dan hier in.

Inloggen

 

  • De Woonexpert
  • 088 – 808 90 00
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Schieland Borsboom NVM Makelaars
  • 070-3107171
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Disclaimer