Beeldmerk Hoge Vrijheid

Downloads

Lees meer: Downloads

 • Hits: 13885

Woningen

Option: 1

Appartement
50 m2

Jouw knusse plek met uitzicht

Een knusse plek op de 20e (!!) verdieping, vlak onder de penthouses. Dankzij de vloerverwarming is het hier altijd behaaglijk. Wist je dat deze vloerverwarming ook koelt? Zelfs wanneer het hartje zomer is, zit je binnen lekker koel.

De woning heeft een woonoppervlakte van circa 50 m2 en wordt uitgevoerd met 1 slaapkamer, een badkamer, een technische ruimte/berging en een separaat toilet. De luxe buitenruimte in de vorm van een balkon gelegen op het zuiden is toegankelijk vanuit de woonkamer. De woonkamer geeft een spectaculair uitzicht richting Rotterdam. De keuken is nog geheel naar eigen smaak in te richten gezien deze niet standaard geleverd zal worden.

Op dit moment is er nog één appartement (BN124) beschikbaar.

Bekijk hier de plattegrond:

Koopsom BN124 (50m2, 2 kamers)
€ 350.760,- v.o.n.

Interesse?
Bel met de makelaar of schrijf je in via onderstaand formulier.

Lees meer: Woningen

 • Hits: 83299

Duurzaam

 

Option: 1

DUURZAAM
Energieneutraal

Energieneutraal
Hoge Vrijheid wordt energieneutraal gebouwd (EPC=0). Een EPC van 0 betekent dat Hoge Vrijheid zelf duurzaam z’n energie opwekt die nodig is voor het verwarmen en koelen van de woning, warm tapwater en ventileren. Uiteraard is er geen gasaansluiting.

De warmte en koude voor de woning wordt geleverd door Vaanster energie. Zij garanderen de levering van warmte en koude conform een gespecificeerde vergoeding, vastgesteld volgens het tariefbesluit van de Autoriteit Consument en Markt, zoals bepaald in de Warmtewet en het Warmtebesluit. Alle kosten voor de warmte, koeling en warm tapwater zijn daarin opgenomen. De tariefstelling is gebaseerd op het ‘Niet meer dan Anders’ principe. Door alle (bouwkundige) maatregelen vanwege de EPC=0 (warmteterugwinning, isolatie gevel/glas, kierdichtheid, etc.) zal het warmte- en koudeverbruik (in vaktaal het aantal GJ) lager zijn en zul je dus ook minder GJ bij Vaanster afnemen. Dit systeem geeft je naast leveringszekerheid ook bescherming op de tarieven vanuit de overheid, zoals vastgelegd in de Warmtewet.

GPR-score van 8
Voor de kenners: Hoge Vrijheid heeft een GPR-score van 8. Een GPR-score geeft aan hoe duurzaam een woongebouw is, op het gebied van energie, milieu, gezondheid, gebruikskwaliteit en toekomstwaarde. Minimaal verplicht (Bouwbesluit) is een GPR van 6. Maar een zesje past niet bij Hoge Vrijheid. Wij gaan voor super duurzaam!

 

Lees meer: Duurzaam

 • Hits: 7349

Betaalbaar

 

Option: 1

 

BETAALBAAR
Lage maandlasten

85% van de woningen valt binnen de Nationale Hypotheekgarantie (NHG). Dat zorgt voor zeer lage rentekosten en dus lage maandlasten.

Voordelen van het financieren van een woning in Hoge Vrijheid zijn:

 • Lagere netto maandlasten dan een vergelijkbare huurwoning!
 • € 15.000,- extra leencapaciteit dankzij EPC=0
 • Lagere rentes dankzij financieren binnen NHG
 • Je kunt slimme en betaalbare afbouwpakketten van Start Smart zeer gunstig meefinancieren in je hypotheek.

Al met al zorgt dit voor zeer lage maandlasten.

Wil je een snelle indicatie van wat je kunt lenen, download dan de Berekening Leencapaciteit.

Vrijblijvend financieel advies op maat?
Ga naar de Hypotheekshop of een andere hypotheekadviseur.

Duurzaam
Daarnaast is de financiering van energieneutrale woningen extra aantrekkelijk. Bekijk hier hoe duurzaam Hoge Vrijheid is!

Lees meer: Betaalbaar

 • Hits: 11925

FAQ

 

Option: 1

 

Lees meer: FAQ

 • Hits: 9063

Interesse

Schrijf je in!

De verkoop is gestart! Vul je gegevens in en maak een account aan. Je ontvangt vervolgens ter controle een e-mail waarmee je jouw persoonlijke account activeert. Binnen je account kan je het digitale inschrijfformulier invullen om in aanmerking te komen voor één van de appartementen in Hoge Vrijheid. 

Heb je al een account, log dan hier in.

Inloggen

 

 • DWE Nieuwbouw Makelaars
 • 088 – 808 90 00
 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 • Schieland Borsboom NVM Makelaars
 • 070-3107171
 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Disclaimer