Beeldmerk Hoge Vrijheid
  • 23
Jouw
vrijheid

Hoge Vrijheid is een nooit eerder vertoond project in Nederland. Voor het eerst is het mogelijk om de indeling en gevel van je woning zelf te bepalen in een woontoren van 70 meter hoog.

Met een duurzaam functioneel en bouwkundig kader als basis weet jij precies waar je moet beginnen om jouw droomwoning te verwezenlijken. Daarnaast bepaal jij zelf de uitstraling van jouw woning. Het team van professionals neemt jou aan de hand. Verder ben je als koper geheel vrij om je interieur en wooncomfort te bepalen. Dat geeft jou de invloed van een medeopdrachtgever.

Vrij
bijzonder
Vrij zicht
  • vanaf collectief dakterras

  • op skyline Rotterdam

  • op de Noordzee

  • op skyline Den Haag

  • op Zoetermeer

De
bedenker

Hoge Vrijheid is ontstaan uit de prijsvraag ‘gestapeld particulier opdrachtgeverschap’, uitgeschreven door de gemeente Den Haag. In de definitieve gunning is bepaald dat het gebouw in mede-opdrachtgeverschap met toekomstige bewoners tot stand zal komen.

Als koper word je begeleid door de Bouwmeester en zijn team. Dit zijn architect Martijn van der Hijden en ontwikkelende bouwer Vink Bouw. Zij regelen voor jou techniek, comfort, gezondheid en veiligheid. De Bouwmeester bewaakt de samenhang én zorgt ervoor dat jij maximaal je woonwensen en creativiteit kwijt kunt!

Een proces van medeopdrachtgeverschap klinkt vrij spannend, maar de Bouwmeester heeft hier ruime ervaring mee. Voor jou als koper is een goed doordacht traject georganiseerd. Je hoeft je dus nergens zorgen over te maken, want wij staan voor je klaar!

Meedoen

aan dit project

Doe nu mee door hier je gegevens achter te laten. Je ontvangt vervolgens een e-mail waarmee je jouw persoonlijke account activeert. Vervolgens kun je van 2 t/m 17 november jouw plek in de toren reserveren door het digitale Reserveringsformulier in te vullen. Indien je wordt ingeloot op 18 november gaan we samen Hoge Vrijheid definitief ontwerpen. We verstrekken je gegevens niet aan partijen buiten project Hoge Vrijheid en je kunt je op elk moment weer afmelden.

Contact

De Woonexpert
070 280 00 00
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hoge Vrijheid is een project van
Vink Bouw i.s.m. Open Development

Disclaimer