Beeldmerk Hoge Vrijheid
DUURZAAM
Energieneutraal

Energieneutraal
Hoge Vrijheid wordt energieneutraal gebouwd (EPC=0). Een EPC van 0 betekent dat Hoge Vrijheid zelf duurzaam z’n energie opwekt die nodig is voor het verwarmen en koelen van de woning, warm tapwater en ventileren. Uiteraard is er geen gasaansluiting.

De warmte en koude voor de woning wordt geleverd door Vaanster energie. Zij garanderen de levering van warmte en koude conform een gespecificeerde vergoeding, vastgesteld volgens het tariefbesluit van de Autoriteit Consument en Markt, zoals bepaald in de Warmtewet en het Warmtebesluit. Alle kosten voor de warmte, koeling en warm tapwater zijn daarin opgenomen. De tariefstelling is gebaseerd op het ‘Niet meer dan Anders’ principe. Door alle (bouwkundige) maatregelen vanwege de EPC=0 (warmteterugwinning, isolatie gevel/glas, kierdichtheid, etc.) zal het warmte- en koudeverbruik (in vaktaal het aantal GJ) lager zijn en zul je dus ook minder GJ bij Vaanster afnemen. Dit systeem geeft je naast leveringszekerheid ook bescherming op de tarieven vanuit de overheid, zoals vastgelegd in de Warmtewet.

GPR-score van 8
Voor de kenners: Hoge Vrijheid heeft een GPR-score van 8. Een GPR-score geeft aan hoe duurzaam een woongebouw is, op het gebied van energie, milieu, gezondheid, gebruikskwaliteit en toekomstwaarde. Minimaal verplicht (Bouwbesluit) is een GPR van 6. Maar een zesje past niet bij Hoge Vrijheid. Wij gaan voor super duurzaam!

Interesse

Schrijf je in!

De verkoop is gestart! Vul je gegevens in en maak een account aan. Je ontvangt vervolgens ter controle een e-mail waarmee je jouw persoonlijke account activeert. Binnen je account kan je het digitale inschrijfformulier invullen om in aanmerking te komen voor één van de appartementen in Hoge Vrijheid. 

Heb je al een account, log dan hier in.

Inloggen

 

  • DWE Nieuwbouw Makelaars
  • 088 – 808 90 00
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Schieland Borsboom NVM Makelaars
  • 070-3107171
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Disclaimer